Arhitektura

Stanovanjske hiše

Želite graditi stanovanjsko hišo za vašo družino? Lahko vam pomagamo pri tem, saj smo jih zgradili že mnogo.

Gradnja nove hiše je za vsakega investitorja velik finančni in organizacijski podvig z dolgoročnimi učinki, zato vam vsako podrobnost skrbno predstavimo in odločitve skupaj pretehtamo. V projektivnem biroju Artwood razumemo, da je vsaka hiša drugačna, saj se prilagaja različnim življenskim stilom, potrebam in okolju, v katerem stoji.

Ogled parcele in začetno svetovanje vam nudimo brezplačno. Kliknite tu za več informacij o stanovanjski arhitekturi.

Javne zgradbe

Gostinski lokali, industrijski objekti, stanovanjski bloki in družbene zgradbe so naša specialnost. Projektanti podjetja Artwood vam z dolgoletnimi izkušnjami, referencami in poznavanjem lokalnih obrtnikov jamčimo za dobro izvedene projekte. Kliknite tu za več informacij o javnih zgradbah.

Notranja oprema

Za vaše stanovanje, poslovni prostor ali gostinski lokal vam uredimo tak ambient, da boste v njem uspešni in zadovoljni. Kliknite tu za več informacij o notranji opremi.

Oblikovanje

Po naročilu oblikujemo kompletno notranjo opremo, unikatne kose pohištva, vhode in podobne oblikovno zahtevne predmete. Kliknite tu za več informacij o oblikovalskih storitvah.

Tipski projekt

Na ključ vam postavimo energetsko varčno in hitro postavljivo hišo, ki je primerna za različne uporabe. Brezplačno vam pridobimo gradbeno dovoljenje na komunalno urejeni parceli.* Klikni za več informacij o tipskih projektih.


Nas želite kaj vprašati? Pišite nam na artwood.miklavc@siol.net ali izpolnite kontaktni obrazec.