Arhitektura

tipski-projekt-7
Foto: Wolfgang CREUCE

tipski-projekt-5Foto: Wolfgang CREUCE

Sodobna enodružinska hiša

Pri zasnovi hiše smo upoštevali želje in potrebe sodobnega bivalnega standarda ter jih združili v celoto. Za vas smo zasnovali moderno hišo, pri kateri smo se držali smernic minimalizma tako, da je bila dosežena čim večja uporabnost in zračnost prostora.

Konstrukcija

Les je naraven material in predstavlja biološki način gradnje. Zato smo ga izbrali kot konstrukcijski material. Možni sta dve varianti iz masivnega lesa: smreka ali macesen.

 

sodobna lesena hiša senčila

Streha in senčila

Streha je dvokapnica. Predvidene so tri možnosti, ki se razlikujejo po naklonu posameznih strešin (med 20° in 50°). Senčila so enotne širine, kar omogoča poljuben razpored po sprednji in zadnji fasadi hiše. Možnosti so tri: zunanje tekstilno senčilo, leseni paneli ali panelne zavese v primeru brez polken.

Izvajalci

Gradnjo vodimo mi, kar vam prihrani skrbi pri izbiri izvajalcev in sami gradnji. Gradbena podjetja in obrtnike usklajujemo izkušeni profesionalci, zato vam jamčimo za kakovostno izvedbo vaše hiše. Gradbišče lahko obiskujete z zadovoljstvom, ker veste, da dela potekajo brez vaših skrbi.

Podrobnosti tipske hiše

Preizkušen izdelek

Prednost tipske hiše je v tem, da natančno veste, kakšen je končan izdelek. Izgrajen primer si lahko celo ogledate. Pokličite nas in dogovorili se bomo za obisk modelne hiše.

Prilagodljivost terenu

Hiša je idelna za ravninski svet, z manjšimi spremembami pa se lahko prilagaja tudi ostalim tipom terena.

Gradnja tipskega projekta za znano ceno

Tipski projekt zgradimo v načinu inženiringa. To pomeni, da poznate ceno izvedbe že pred začetkom gradnje, oz. takrat ko dorečemo ključne spremenljivke vaše hiše. To ceno garantiramo do prevzema objekta.

Brezplačni načrti za hišo*

Če ste lastnik komunalno urejenega zazidljivega zemljišča in sklenemo dogovor o gradnji objekta, vam načrte za hišo podarimo. Tako je. Ob navedenih pogojih vam načrte za hišo priskrbimo zastonj. Plačljivi so vodilna mapa in zunanja ureditev, medsoseske odnose in morebitne služnosti pa urejate sami.

Izgradnja hiše v 3 mesecih

Ob normalnih vremenskih pogojih je hišo možno zgraditi v treh mesecih od začetka gradnje. Po tem času bo pripravljena za montažo pohištva in vašo vselitev. Pogoj za končanje gradnje v navedenem času je zazidljivo in komunalno urejeno zemljišče s končano temeljno ploščo.

Tipska hiša je modularne zasnove

Zaradi modularne zasnove hiše se ponuja veliko možnosti pri umeščanju objekta v prostor. Možna je izvedba samostojne hiše, združitev dveh hiš v obliki dvojčka ali celo postavitev več hiš v vrsto v obliki vrstnih hiš, ne glede na višinsko razgibanost terena.

Tipsko hišo lahko uporabite tudi v turističnem naselju apartmajev, vikend ali bungalov. Možno jih je tudi povezati v hiše v vrsti.


Vas zanima tipski projekt? Pišite nam na artwood.miklavc [na] siol.net ali izpolnite kontaktni obrazec.